Ankofit
Industries B.V.

Edisonstraat 21
3861 NE Nijkerk
Nederland

Tel: +31 (0)33 2460704
Fax:+31 (0)33 2460260
E-mail: info@ankofit.nl

Ankofit BV

Ankofit Industies B.V.

BPE, een merk dat reeds uitgegroeid is tot een kwaliteitsbegrip op de Nederlandse markt.

BPE is hèt merk van Ankofit Industries BV. Een merk dat reeds uitgegroeid is tot een kwaliteitsbegrip op de Nederlandse markt. Daar waar vereist, hebben alle producten het KIWA en/of GASTEC keur. Onze producten worden onder eigen beheer ontworpen en vervaardigd.

 

Familiebedrijf
Ankofit Industries B.V.  uit Nijkerk is een echt familiebedrijf. Het bedrijf werd gestart in 1985 als agent voor  Italiaanse fabrikanten van soldeer-, draad- en knelfittingen. In 1993 was de totale omzet aan fittingen in Nederland dusdanig  gegroeid,  dat besloten werd een eigen merk onder de naam BPE op de markt te brengen en met succes. Het assortiment werd geleidelijk uitgebreid onder het motto: “Topkwaliteit voor een reële prijs”. Inmiddels levert Ankofit Industries B.V. de groothandel voor de sanitair- en centrale verwarmingsbranche een uitgebreide range technische producten, daar waar nodig met het Kiwa/Gastec merk, steeds  onder de merknaam BPE.

 

Vervaardiging producten
De aangeboden producten  kunnen variëren van messing soldeer-, knel- en draadfittingen tot gaskogelkranen, tap- en stopkogelkranen, beluchterkranen, sanitaire accessoires en C.V. appendages etc. etc.

Ankofit Industries B.V. laat de BPE-producten bij een aantal zorgvuldig geselecteerde fabrikanten produceren. Deze fabrikanten zijn allen ISO gecertificeerd en worden zeer regelmatig door Kiwa/ATA/Gastec rechtstreeks bezocht en gecontroleerd . Onnodig te zeggen dat het hier gaat om hoog gespecialiseerde fabrieken met een optimale en uitgebalanceerde kwaliteitscontrole.

 

Ontwerp producten
De BPE producten worden onder eigen beheer ontworpen, getekend en vervaardigd. Het grote  voordeel daarvan is, dat we niet afhankelijk zijn van één fabriek. We bepalen zelf welk product we bij welke fabrikant onderbrengen. Hierdoor kunnen we scherp onderhandelen over de voorwaarden en dat is weer  gunstig voor ons en onze  afnemers. Ook al worden de producten door verschillende fabrikanten gemaakt, de hoge kwaliteitseisen die Ankofit Industries B.V. aan haar producten stelt,  blijven gegarandeerd en daardoor kan ook de  uitvoering van de BPE-lijn  altijd dezelfde zijn. En dat weer is belangrijk voor de installateur. Het werken met een vertrouwd merk, hetgeen BPE is, is voor een ieder belangrijk.

BPE - Ankofit BV

advertentie knel